15.08.202519:50:35

Обсмажуючи локшину, наставники та їх учні успадковують смак свого рідного міста

YouTube player

Річки Цзіньша і Міньцзян зливаються в місті Їбінь, що в провінції Сичуань, і утворюють ріку Янцзи. Тому Їбінь називають “першим містом на ріці Янцзи”. Вода ріки Янцзи вигодувала жителів Їбіня і створила тут унікальну культуру харчування. “Їбінська обсмажена локшина”, яку готують на вогні, є візитною карткою їбінської кухні. Сьогодні спадкоємці обсмаженої локшини вже виросли до шостого покоління. У процесі успадкування та інновацій смак цієї домашньої страви завжди зігріває шлунки жителів Їбіня та іноземних туристів.

https://ukrainian.cri.cn/2024/02/02/ARTIcHvwiuBh9mGmokQ3YSDT240202.shtml