09.06.202511:03:37

【Лі Сянь навчить китайських страв】 Курка «Гунбао»

YouTube player

Склад: 1 морквина, 1 огірок, 300 г курки;

30 мл соєвого соусу, 10 мл оцту, 5 г солі, 10 г цукру, крохмаль, цибуля, часник, сухий перець чилі, сичуаньський перець (за смаком)

Етапи приготування:

1. Поріжте на шматочки курку, моркву, огірок.

2.Наріжте смужками цибулю, часник, сухий перець чилі.

3.2 г солі, 2 г цукру, 10 мл оцту, 20 мл соєвого соусу влийте в миску і перемішайте.

4. Намастіть курку крохмалем і почекайте 10 хвилин.( Доливайте воду за необхідності)

5.Налийте у сковорідку олію, додайте цибулю, часник, перець чилі, сичуаньський перець, підсмажте.

6. Додайте моркву і смажте впродовж 2 хвилин. Потім додайте курку, огірок та обсмажуйте ще протягом 2 хвилин. Додайте цибулю та обсмажте ще трохи.

7.Обсмаживши 2 хвилини, вилийте приготований соус і продовжуйте смажити протягом 2 хвилин. Додати розведений у воді крохмаль і рівномірно обсмажуйте.

https://ukrainian.cri.cn/2023/02/21/ARTI0G6XUcpfcKHCrcpBEe97230221.shtml